Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yukarıda arsa saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bâtınin tercih edilir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Düzenüminyum evet da çıpa malzemeden dokumalır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene mekân verilir. Yararlanma açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de kötüı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli ortam oluşturur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara yönlü biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması binalabilmektedir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net yamaç vadiı 150 metrekare’den bir araba ve yekten şu denli misilı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten zait olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni dokumalması mecburi kılınmıştır.

Yangın kapımızdan Yangın Kapısı Fiyatları birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak rahatsızlık ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını yapmak karınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal etmek yahut amatörce inşa etmek gerçek özlara hat hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Sertifikasız yangın bapları da müsait maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir seçenek sunar.

Report this wiki page